"CRTA SE" VELIKI TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA: Velikan kuje PAKLENI PLAN, a Juve spremno čeka! Odlazak iz Torina sve izvesniji!
Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

SLEDEĆA DESTINACIJA...

"CRTA SE" VELIKI TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA: Velikan kuje PAKLENI PLAN, a Juve spremno čeka! Odlazak iz Torina sve izvesniji!

Fudbal -

Dušan Vlahović je ovog leta jedan od najtraženijih fudbalera na svetu, a odlazak iz Juventusa je realna opcija.

Zbog toga se uveliko priča i piše o mogućim destinacijama za srpskog centarfora.

Povezivan je Vlahović sa Mančesterom junajtedom, Arsenalom, Čelsijem, Bajernom, Atletikom i Real Madridom koji je trenutno aktuelan kao jedan od mogućih klubova u kojem bi dvadesettrogodišnjak mogao da nastavi karijeru.

Španski "Diario sport" navodi da je Dušan Vlahović prva opcija Reala u slučaju da ne dođe do dugo čekanog transfera Kilijana Mbapea.

Francuz je obavestio PSŽ da ne želi da produži ugovor, ali do dogovora sa "kraljevskim klubom" još nije došlo, a u međuvremenu u priču se uključio i Liverpul, koji je navodno spreman da ponudi 250 miliona evra, uz još 50 miliona kroz razne bonuse za Francuza.

Dušan Vlahović
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Na "Santjago Bernabeu" razmišljaju o planu B, a to bi trebalo da bude Srbin.

Sa druge strane, "Gazeta delo Sport" piše da su u Juventusu svesni da postoji veliko interesovanje za Vlahovića i da se u klubu nadaju da će baš zbog toga moći da povrate uložen novac.

Dušana su doveli iz Fiorentine za nešto više od 80 miliona evra, a očekuju da na izlaznom transferu dobiju između 80 i 90 miliona.

Kao idealnu zamenu za Vlahovića u Juventusu vide dvadesetogodišnjeg Rasmusa Hojlunda (20), koji je za Atalantu na 32 utakmice Serije A postigao devet golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track