SA ZVEZDOM BIO ŠAMPION EVROPE, A SADA DIVLJA PO AUTO-PUTU: Ljupko Petrović vozio u kontra-smeru, pa izazvao žestok sudar VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram, Dado Đilas

završio na vma

SA ZVEZDOM BIO ŠAMPION EVROPE, A SADA DIVLJA PO AUTO-PUTU: Ljupko Petrović vozio u kontra-smeru, pa izazvao žestok sudar VIDEO

Fudbal -

Automobil "mercedes B180" kojom je upravlao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo", kojim je upravljao vozač Ž.K. (63).

Alkotest oba vozača 0,00 promila.

Komemoracija, Siniša Mihajlović, Ljupko Petrović
foto: Video plus

Međutim, čak i kada je video da nije na dobrom pravcu, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi. Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.

Petrović je zbog lakših povreda prevezen na VMA.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs", vozač "mercedesa" gotovo se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.

Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći, a prenosi Blic.

Korisnici u komentarima su bili užasnusti ovim snimkom. - Šta je s ljudima? - stoji u jednom komentaru. Drugi korisnik se pitao "ko je ovom vozaču dao dozvolu".

Policija je pokušala da zaustavi čoveka koji je vozio u suprotnom smeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovek, navodno, nije stao već je ubrzao.

Ljupko Petrović je slavni trener, koji je najveći uspeh u karijeri postigao 1991, kada je sa Crvenom zvezdom postao prvak Evrope.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track