ZVEZDIN DRES NA MODNOJ REVIJI U PARIZU: Šampion Srbije u rangu sa Milanom i Juventusom kada je u pitanju SPORTSKA ELEGANCIJA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

top

ZVEZDIN DRES NA MODNOJ REVIJI U PARIZU: Šampion Srbije u rangu sa Milanom i Juventusom kada je u pitanju SPORTSKA ELEGANCIJA

Fudbal -

Dresovi FK Crvena zvezda definitivno su jedni od najlepših na svetu. Da prolaze sve filtere modne industrije već decenijama pokazuje i premier iz Pariza, grada koji je jedan od centara elegancije.

Jovan Mijatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uprkos tome što se fudbalski dresovi uglavnom vezuju za teren i utakmice, globalizacija najvažnije sporedne stvari na svetu, kao i sve veći upliv mode i dizajna u sportsku industriju, dovelo je do toga oni postanu brendovi sami za sebe.

Gelor Kanga, Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Neretko se dešava da pevači, glumci, influenseri u svakodnevnom životu nose fudbalske dresove, a zanimljiva slika nam stiže iz Pariza gde je devojka na modnu reviju došla u čuvenom Zvezdinom "Beobanka" dresu, jednom od najpoznatijih i najomiljenijih među zvezdašima. To je bio svojevrsni šlagvort za jedan od najpoznatijih svetskih modnih magazina "S Moda", koji je tome posvetio tekst, a ujedno apostrofirao i Crvenu zvezdu kao klub koji se pri dizajnu dresova vodi modnim motivima.

"S Moda" smatra da je Zvezda dobila veću pažnju u modnoj industriji baš zahvaljujući tome što je centar marketinških kampanja u dizajniranju dresova upravo stavljen na modu. U skladu s tim, crveno-bele porede sa Juventusom i Milanom, čiji se dresovi nose širom sveta.

Marko Stamenić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nema sumnje da Zvezda ima veliku armiju navijača, posebno u regionu, te da ne bi postalo iznenađenje da se crveno-beli dres, možda baš ovaj sledeći koji klub iz Ljutice Bogdana predstavi kao onaj u kom će Baharovi puleni istrčati u septembru u Ligi šampiona, doživi kao svojevrsni modni brend i počne da nosi i u nekim opuštenijim varijantama, van terena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track