Karadžić: Emina, gde su dokazi o nameštanjima?

Tole priznaje samo crno na belo

Karadžić: Emina, gde su dokazi o nameštanjima?

Fudbal -
Predsednik FSS iznenađen optužbama poslanice Evropskog parlamenta Emine Bozkurt, koja tvrdi da se u Srbiji nameštaju utakmice

Sitnu knjigu pišu!Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavljuje da će se krovna fudbalska organizacija u Srbiji obratiti poslanici Evropskog parlamenta Emini Bozkurt zbog njene tvrdnje da u Srbiji „kriminalci podmićivanjem i pretnjama utiču na nameštanje mečeva“.- Zatražio sam da mi dostave integralnu verziju njene izjave i video da ona tvrdi kako u 22 zemlje Evropske unije i još nekoliko država koje nisu članice ove organizacije postoji sumnja u regularnost. Ona nije precizirala šta i kako se namešta i mi ćemo joj se obratiti pismenim putem kako bismo saznali više informacija. Pitaćemo je odakle joj ta saznanja i zahtevati da obelodani sve što zna - kaže Tomislav Karadžić i dodaje:- Ne bežimo od toga da napravimo istragu, ali mi takva saznanja nemamo. Ukoliko ih dobijemo od nje, odmah ćemo preduzeti sve neophodne mere. S druge strane, ukoliko ni ona nema nikakve dokaze, moraće da snosi određene sankcije jer ne može tek tako da optužuje.

Protiv Belgije u Beogradu!Karadžić je otklonio sve dileme kada je u pitanju grad domaćin kvalifikacionog meča reprezentacija Srbije i Belgije.- Meč protiv selekcije Belgije igraće se u Beogradu. Rival nije prihvatio naš predlog da se domaćinstvo dodeli Novom Sadu, rekavši da su već platili hotel. Prema tome, očekujemo 50.000 ljudi na Marakani i verujemo da će atmosfera biti dobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track