DILEME VIŠE NEMA: Sada je sve jasno - Matijašević otkrio na kom stadionu će Čukarički igrati evropske mečeve naredne sezone!
Foto: Starsport

konačno

DILEME VIŠE NEMA: Sada je sve jasno - Matijašević otkrio na kom stadionu će Čukarički igrati evropske mečeve naredne sezone!

Fudbal -

Čukarički iza sebe ima fenomenalnu sezonu, a razlog je svima već dobro poznat - ostvaren je istorijski rezultat.

Sezonu na koju je nedavno spuštena zavesa Brđani su završili na trećoj poziciji, mestu koje direktno vodi u grupnu fazu Lige konferencija. Nastup Brđana u Evropi je osiguran, samo nam ostaje da vidimo u kom takmičenju će se nadmetati belo-crni, s obzirom da svoju evropsku avanturu kreću iz plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, navijači beogradskog kluba evropske mečeve neće moći da gledaju na Banovom brdu, pošto stadion Čukaričkog ne ispunjava uslove koje UEFA zahteva.

Dugo se spekulisalo oko toga na kom stadionu će Čuka igrati utakmice u Evropi, a odgovor na to pitanje dao je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

- Na kraju, kako vidim, biće Leskovac. Marakana otpada, jer nijedan drugi klub ne može da igra na stadionu koji je u vlasništvu učesnika Lige šampiona. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona... Sada ove kiše, mislim da neće stići - istakao je direktor belo-crnih i otkrio:

- Dobio sam juče infomraciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac. Nama je to sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo hteli Loznicu, imali smo taj predlog prvi. Bio sam u Loznici, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan stadion. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene - zaključio je Vladimir Matijašević u razgovoru sa novinarima na Bledu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track