JOVAN ZOGOVIĆ POTPISAO ZA RADNIK IZ SURDULICE: Mladi napadač Napretka napustio Kruševac
Foto: Fk. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

JOVAN ZOGOVIĆ POTPISAO ZA RADNIK IZ SURDULICE: Mladi napadač Napretka napustio Kruševac

Fudbal -

Jovan Zogović (22) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Radnikom Transferi u Napretku iz Kruševca odvijaju se gotovo svakoga dana i to u oba pravca. Kruševljanin Jovan Zogović napustio je svoj rodni grad i matični klub i potpisao ugovor na dve godine sa Radnilkom iz Surdulice.

Klub iz zone plej auta iz protekle sezone, koji se spasio od ispadanja iz srpske fudbalske elite doigravanjem baraža, dobio je pojačanje za špic svoje ofanzivne formacije. On je otišao nezadovoljan, jer među Čarapanima nije dobijao veću minutažu i nije mogao da iskaže svoje golgeterske sposobnosti, za koje misli da poseduje.

Zogović je potekao iz fudbalske škole Duel iz grada pod Bagdalom, zatim je otišao u omladinski tim Rada sa Banjice, gde se dokazao kao izvrstan golgeter. Zapamćen je po svom velikom majstorstvu i realizaciji na utakmici između Rada i Kolubare (5:0) kada je dao svih pet golova. Iz Beograda je otišao u Domžale u Sloveniji, a posle kratke odiseje u deželi vratio se u rodni grad i matični klub, ali se nije nametnuo stručnom štabu na čelu sa Draganom Perišićem.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track