ZVEZDAŠI UŽIVALI U ČARIMA RUSIJE: Barak Bahar poveo fudbalere u razgledanje lepota Sankt Peterburga (FOTO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

dani odmora

ZVEZDAŠI UŽIVALI U ČARIMA RUSIJE: Barak Bahar poveo fudbalere u razgledanje lepota Sankt Peterburga (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su slobodan dan tokom priprema u Rusiji i učešća na turniru "Pari Premijer kup" da uživaju u lepoti Sankt Peterburga.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener crveno-belih Barak Bahar poveo je fudbalere i članove stručnog štaba u razgledanje jednog od najlepših gradova na svetu.

Krstarili su fudbaleri Crvene zvezde rekom Nevom i njenim pritokama, drugog po veličini grada u Rusiji. Zbog velikog broja kanala i mostova Sankt Peterburg nazivaju i "Venecijom na severu Evrope". Ovaj grad je čaroban i može da ponudi veliki broj zapanjujućih atrakcija.

Srđan Mijailović, Uroš Spajić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sankt Peterburg nalazi se na ušću reke Neve i na ostrvima njene delte i prostire se na obali Finskog zaliva Baltičkog mora. Jedan je od najvažnijih kulturnih, naučnih i industrijskih gradova u kojem se nalazi nekoliko stotina muzeja i izložbenih dvorana.

Leto u Sankt Peterburgu je između ostalog poznato po svojim "belim noćima", kada sunce jednostavno ne zalazi. Ovaj fenomen u Sankt Peterburgu može se videti od sredine juna do sredine jula.

1 / 10 Foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.30 časova igraju poslednju utakmicu na turniru u Rusiji. Protivnik je turski klub Fenerbahče, a direktan prenos je na TV Arena sport.

Crvena zvezda ima maksimalan učinak na turniru, jer je pobedila Zenit (2:1) i Nefči (4:0).

Posle utakmice fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u Beograd, gde će nastaviti sa treninzima. Premijera za novu sezonu na stadionu "Rajko Mitić" zakazana je za 26. jul od 20.00 časova kada će crveno-beli ugostiti Fjorentinu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track