OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! DOVEO ŽENU I DEVOJKU NA ROĐENDAN ĆERKICE: Neverovatan potez Brazilca o kojem priča ceo svet
Foto: Instagram

to niko nije uradio

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! DOVEO ŽENU I DEVOJKU NA ROĐENDAN ĆERKICE: Neverovatan potez Brazilca o kojem priča ceo svet

Fudbal -

Neverovatan je fudbaler Reala iz Madrida Eder Militao.

Eder Militao
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poslednjih godinu dana o njegovom privatnom životu napisano je daleko više tekstova, nego o njegovoj fudbalskoj karijeri i dostignućima u dresu Reala i reprezentacije Brazila.

Eder Militao
foto: Instagram

Pre nekoliko dana Eder Militao proslavio je prvi rođendan svoje ćerkice Sesilije. I sad, ništa tu ne bi bilo čudno, da Brazilac na svečanost koja je organizovana u jednom elitnom restoranu nije pozvao suprugu, ali i sadašnju devojku.

Eder Militao
foto: Instagram

I fotografisao se sa obe. Kako pišu brazilski mediji, dve žene nisu pokazivale netrpeljivost jedna prema drugoj. Oboma je bilo važno da imaju pažnju Edera Militaa, koji je blago rečeno uživao u svakom trenutku.

Eder Militao prošlog leta napustio je svoju suprugu Karolinu Limu, koja je bila u devetom mesecu trudnoće.

Otada se prvo tajno, a onda i javno viđao sa Kasijom Gomez. Čim su mediji otkrili preljubu, Eder Militao je odlučio da je vipe ne krije, pa je novu izabranicu predstavio javnosti.

Zanimljivo je da su i Karolina Lima, i Kasija Gomez, pre nego što su upoznale Edera Militaa bile u emotivnoj vezi sa njegovim kolegom iz reprezentacije Brazila Nejmarom.

Nejmar
foto: Printskrin/Instagram

Eder Militao prošlog leta produžio je ugovor sa Realom iz Madrida do 2028. godine, a klub mu je povećao platu, pa umesto 4.000.000 evra godišnje, sada prima 7.000.000 po sezoni. Brazilac je u Real stigao 2019. godine iz Porta za sumu od 50 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track