FUDBALER PREBIO SUDIJU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Ovo su njegove poslednje reči upućene sestrama VIDEO
Foto: Screenshot

Tragedija kakva se ne pamti

FUDBALER PREBIO SUDIJU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Ovo su njegove poslednje reči upućene sestrama VIDEO

Fudbal -

Vilijams Aleksander Tapon (24), mladi fudbaler iz Argentine, izvršio je samoubistvo pošto je nešto ranije na utakmici pretukao sudiju.

Ranije danas iz Argentine su stigli stravični snimci na kojima se vidi kako je Tapon teško povredio sudiju. Kada je njegov saigrač dobio crveni karton, Tapon je najpre pesnicama počeo da udara arbitra, a zatim i da ga nogom šutira u glavu. Sudija je završio u bolnici i u teškom je stanju, a njegov advokat je podneo tužbu protiv fudbalera za pokušaj ubistva.

Ceo slučaj je dobio veliki publicitet u Argentini, a fudbaler se našao na osudi svih relevantnih osoba i organizacija. Očigledno mladi fudbaler nije izdržao ceo pritisak, pošto je pucao na sebe na železničkoj stanici u gradu Aveljanedu.

Vilijams Aleksander je prethodno poslao porodici oproštajnu audio poruku. O tome je javnost obavestila jedna od njegovih sestara koja se uključila u televizijski program i sa telefona pustila njegovu oproštajnu poruku.

- Moj brat je izvršio samoubistvo zbog svih s...a koja su mu priredili, za sve što su ga optuživali. Vodimo ga u mrtvačnicu, moj brat je izvršio samoubistvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track