U AVIONU OD 200 MILIONA EVRA GDE SVE SLJAŠTI VOZIĆE SE SERGEJ: Kraljevski tretman, luksuz, raskoš i zlato čekaju Srbina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

saudijska arabija

U AVIONU OD 200 MILIONA EVRA GDE SVE SLJAŠTI VOZIĆE SE SERGEJ: Kraljevski tretman, luksuz, raskoš i zlato čekaju Srbina! (VIDEO)

Fudbal -

Neviđeni luksuz i raskoš čekaju Sergeja Milinkovića-Savića u Al Hilalu.

Sergej Milinković-Savić
foto: Printskrin/Tviter

Ako je suditi po avionu u kojem fudbalski klub Al Hilal prevozi svoje igrače, onda će Sergej Milinković-Savić u naredne tri godine uživati u nečuvenoj i nezapamćenoj raskoši.

Al Hilal
foto: Printscreen

Nekadašnji fudbaler Al Hilala Odion Igalo pokazao je pre mesec dana na uvid širokim masama, kako klub iz Saudijske Arabije putuje u luksuzu, postavljajući snimke unutar klupskog aviona vrednog 200.000.000 evra.

Al Hilal je ovog leta angažovao Sergeja Milinkovića-Savića, Portugalca Rubena Nevesa i Senegalca Kalida Kulibalija. Radi se o trojici izuzetno kvalitetnih fudbalera koji dolaze iz prvenstava Italije i Engleske. Na njihovu kupovinu Al Hilal je potrošio 120.000.000 evra. I tu ne misle da stanu. Naredna meta su Portugalac Bernardo Silva iz Mančester sitija i Brazilac Malkom iz Zenita.

Sergej Milinković-Savić zarađivaće u Al Hilalu 25.000.000 evra po sezoni, što će mu ukupno doneti 75.000.000 evra, pošto je potpisao trogodišnji ugovor, sa klubom iz Saudijske Arabije.

Nivo luksuza u Al-Hilalovom avionu je nečuvena. Sve je u zlatu i dijamantima. Snimak letelice koji je napravio Igalo, izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno ljubitelja fudbala. U pitanju je avion Boing 474-400 i prema "Aeroaffaires" vredi 200 miliona evra.

Sadrži brojne spavaće sobe i trpezariju, više je kao da gledate obilazak kuće nego aviona! Postoji nekoliko salona sa raskošnim nameštajem za odmor fudbalera, čak i sam kokpit aviona je poseban i unikatan.

Al Hilal
foto: Printscreen

Letelica koja je u vlasništvu princa Alvalida bin Talala, prvobitno je imala mesta za 400 putnika. Taj broj je prilično revidiran i smanjen, kako bi se omogućila prostrana unutrašnjost. Umesto sedišta, zlatni sto sa tapaciranim stolicama na sredini putničke kabine, za sastanke!

S obzirom na to da se ovakva putovanja nude kao rutina, pored ogromnih plata, uopšte ne iznenađuje što život na Bliskom istoku privlači brojne najbolje fudbalere sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track