FJORENTINA JE PRAVI TEST ZA LIGU ŠAMPIONA: Omri Glazer poziva sve navijače Crvene zvezde da ispune Marakanu 26. jula
Foto: www.crvenazvezdafk.com

spektakl u najavi

FJORENTINA JE PRAVI TEST ZA LIGU ŠAMPIONA: Omri Glazer poziva sve navijače Crvene zvezde da ispune Marakanu 26. jula

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će 26. jula od 20.00 časova dočekati Fjorentinu na stadionu "Rajko Mitić", što će biti svojevrsna generalna proba pred start sezone koju svi navijači nestrpljivo isčekuju.

Omri Glazer
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kvalitet i autoritet, već u meču sa Zenitom pokazao je Omri Glazer.

- Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili, tako da se zaista radujem što sam došao. Mogu slobodno da kažem da sam se već prilagodio na klub, šefa stručnog štaba Baraka Bahara dobro poznajem, a i adaptacija je bila olakšana od strane fantastičnih saigrača koji su me dočekali u Zvezdi. Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno - rekao je Omri Glazer i nastavio:

- Uzbuđen sam zbog meča sa Fjorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet i savladali ih. Priliku da potvrdimo dobar rad u Rusiji imaćemo već protiv italijanskog velikana, a lično sam uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno.

Omri Glazer
foto: www.crvenazvezdafk.com

Svestan je Glazer da je Zvezdina publika uvek 12. igrač i zbog toga veruje da će ih u svakom meču bodriti.

- Kao što rekoh, znao sam o Zvezdi mnogo toga i pre nego što sam došao, i poznato mi je da su navijači vrlo važan faktor. Atmosfera koju prave, pune tribine, jedva čekam da to osetim, a verujem da će zvezdaši biti tu na svakoj utakmici, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu. Znam i da su prodaji sezonske ulaznice, te bih ovom prilikom pozvao navijače da na vreme obezbede svoja mesta i prisustvuju fantastičnim utakmicama koje nas sve zajedno očekuju. Mi ćemo dati sve od sebe da na teren opravdamo njihovu podršku - pun utisaka je novi čuvar crveno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track