SRAMNI HRVATI PONOVO DOTAKLI DNO DNA! Brutalno vređaju Borjana, čak i TRAKTOR opet pominju! Spremaju mu SKANDALOZAN doček! FOTO
Foto: AP Hassan Ammar, Printscreen

SKANDAL

SRAMNI HRVATI PONOVO DOTAKLI DNO DNA! Brutalno vređaju Borjana, čak i TRAKTOR opet pominju! Spremaju mu SKANDALOZAN doček! FOTO

Fudbal -

Fudbaleri Slovana obezbedili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, s obzirom da su u revanš meču protiv Esperanža slavili rezultatom 2:0 a jedan od najboljih pojedinaca na meču bio je srpski golman Milan Borjan.

Naime, igrao se 10. minut, kada je doskorašnji golman Crvene zvezde, odbranio penal Šolcu i na taj način trasirao put do pobede svom timu.

U narednom kolu kvalifikacija, Slovan će igrati protiv Zrinjskog, a Borjanu ovo gostovanje uopšte neće prijati, s obzirom da je u prošlosti imao veoma neprijatne situacije sa hrvatskim navijačima.

Bez obzira što se pomenuti klub takmiči u Bosni i Hercegovini, Zrinjski je hrvatski klub, a i njihovi navijači su prohrvatski nastrojeni.

Podsetimo, kada je sa Kanadom igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv reprezentacije Hrvatske navijači su razvili zastavu sa traktorom i na odvratan način sramno vređali Kninjanina tokom svih 90 minuta

Na osnovu komentara sa društvenih mreža, možemo zaključiti da sramni navijači Milanu spremaju paklen doček...

- "Legenda kaže da Borjan priprema traktor za svaki slučaj", "Freze, traktori i seoski putevi Borjane", "Borjane, čekamo te" - glase neki od jezivih komentara koji su osvanuli na objavi FK Zrinjski pred narednu utakmicu.

Utakmica Zrinjskog i Slovana igra se u utorak 25. jula od 21 sat na stadionu pod Bijelim Bregom, dok je revanš na programu u Bratislavi osam dana kasnije.

Kurir sport

Bonus video:

01:59

Borjan posle derbija: Navijači koji me vređaju su primitivci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track