BOGATI ARAPI SKOVALI PAKLEN PLAN: Mbappe se seli u Saudijsku Arabiju? Za jednu sezonu spremni da izdvoje SILNE MILIONE!
Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

SULUDO

BOGATI ARAPI SKOVALI PAKLEN PLAN: Mbappe se seli u Saudijsku Arabiju? Za jednu sezonu spremni da izdvoje SILNE MILIONE!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta, reprezentativac Francuske Kilijan Mbape, mogao bi uskoro da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Mbape nije želeo da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, čelnicima kluba je "prekipelo" i više ne računaju na svoju najveću zvezdu. Odlučili su da ga sklone iz tima, stave na transfer listu i spremni su za razgovore sa zainteresovanim klubovima.

Mbape je napravio tajni dogovor sa Real Madridom da naredne sezone kao slobodan igrač pređe u kraljevski klub i to se nije svidelo Parižanima koji žele da zarade na njemu, pa je već sada Francuz na prodaju.

Zbog previsokog obeštećenja (između 150 i 200 miliona evra) retko koji klub u evropi može da prijušti sebi sjajnog as, pa će situaciju pokušati da iskoriste bogati timovi iz Saudijske Arabije.

Sulud plan koji su smislili mogao bi da zadovolji sve koji su umešani u ovu sagu.

Naime, engleski novinar Ben Džejkobs otkriva da je jedan od vodećih klubova iz Saudijske Arabije speman da plati obeštećenje Pari Sen Žermenu kako bi doveo Kilijana Mbapea.

Mbape ne razmišlja selidbi u Saudijsku Arabiju, on silno želi da obuče dres Real Madrida, a čelnici bogatog kluba spremni su da mu izađu u susret. Jednu sezonu odigrao bi u najjačoj saudijskoj ligi i narednog leta bi kao slobodan igrač otišao u Madrid.

Tako bi svi bili na dobitku. PSŽ bi uzeo ogromno obeštećenje, Mbape ne bi proveo sezonu na tribinama, klub iz Saudijske Arabije bi dobio jednog od najboljih igrača sveta, a Real za godinu dana svoju najveću želju za džabe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track