VOJVODINA GOSTUJE NA MARAKANI Neziri pred meč sa Zvezdom: Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

VOJVODINA GOSTUJE NA MARAKANI Neziri pred meč sa Zvezdom: Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Bojan Neziri rekao je da je utakmica protiv Crvene zvezde uvek veliki motiv i najavio ofanzivnu igru svoje ekipe u derbiju prvog kola Super lige Srbije.

"Utakmica sa Zvezdom predstavlja za nas jedan veliki izazov, kao i svaki derbi na Marakani. Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu protiv renomiranog protivnika", rekao je Neziri, a preneo klub.

"Novi trener Zvezde promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama", dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra Crvenoj zvezdi, u prvom kolu Super lige Srbije.

FK Vojvodina
foto: FK Vojvodina

Neziri je naveo da se određeni broj igrača požalio "na sitne nelagode" nakon utakmice sa APOEL-om i dodao da će posle današnjeg treninga biti poznato kako će izgledati početni sastav za meč sa crveno-belima.

"Sigurno je da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno. Na raspolaganju imamo 24-25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan koji klub predstavlja i da mi računamo na sve", rekao je pomoćni trener Vojvodine.

"Imamo kvalitetan skup pojedinaca, u svakom trenutku svaki od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi", istakao je Neziri.

Pomoćni trener Vojvodine najavio je i povratak Malbašića i Kajevića, koji su propustili meč na Kipru.

"Očekujemo da će se Malbašić i Kajević vratiti za utakmicu protiv APOEL-a. Počeli su da treniraju, tako da postoje naznake da će do revanša biti potpuno spremni. Opet kažem, utakmica sa Zvezdom je sutra, ali nam je u podsvesti i revanš sa Kipranima, jer smo u drugom poluvremenu pokazali dobru igru i da svakom protivniku možemo da napravimo problem, baš kao što verujemo da možemo i sutra Crvenoj zvezdi", rekao je on.

"Mi uvek želimo da se nadigravamo, jer je to naša trenerska filozofija. Tako želimo da igramo i sutra u Beogradu, ali i u četvrtak protiv APOEL-a, gde čitava sportska javnost očekuje da vidi pravu Vojvodinu", naglasio je Neziri.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina na programu je u nedelju u 20.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track