PIKSI MU JE OTVORIO VRATA REPREZENTACIJE - A SADA GA ŽELI ITALIJANSKI VELIKAN: Srpski fudbaler na pragu NEVEROVATNOG TRANSFERA
Foto: EPA/Gabriele Menis

SERIJA A

PIKSI MU JE OTVORIO VRATA REPREZENTACIJE - A SADA GA ŽELI ITALIJANSKI VELIKAN: Srpski fudbaler na pragu NEVEROVATNOG TRANSFERA

Fudbal -

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić blizu je prelaska u Inter.

Prema informacijama Fabricija Romana, najvećeg eksperta za fudbalske transfere, mladi vezista je postigao dogovor oko ličnih uslova sa vicešampionom Evrope.

U međuvremenu "neroazuri" su Udinezeu uputili ponudu od 15 miliona evra plus Đovanija Fabijana koji bi se preselio na "Friuli" uz klauzulu u ugovoru da Inter ima pravo da ga otkupi nazad.

Lazar Samardžić, stigao je u Udineze pre dve godine iz Lajpciga za 3.000.000 evra. Nezvanično, Udineze za transfer minimalno traži 20.000.000 evra i savršeno im odgovara da bude što više zainteresovanih klubova za mladog Srbina.

Samardžić ima važeći ugovor sa Udinezeom do juna 2026. godine, a po sezoni zarađuje nešto manje od 500.000 evra. Srbin je ove sezone odigrao 39 utakmica u svim takmičenjima, dao pet golova i imao jednu asistenciju.

Lazar Samardžić
foto: Starsport

Lazar Samardžić za A tim reprezentacije Srbije debitova protiv Litvanije (2:0), 24. marta ove godine, a među Orlove stigao je na poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Rođen je u Berlinu, a prošao je sve selekcije Nemačke.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track