ATRAKTIVNA VODITELJKA MU POTPUNO POMUTILA RAZUM! Kontroverzni napadač plaćao 15.000 dolara samo da priča sa njom!
Foto: Printscreen

zanimljiva priča

ATRAKTIVNA VODITELJKA MU POTPUNO POMUTILA RAZUM! Kontroverzni napadač plaćao 15.000 dolara samo da priča sa njom!

Fudbal -

Proslavljeni napadač Adrijan Mutu bio je toliko zaljubljen u popularnu televizijsku voditeljku Moniku Daskalu da je plaćao čak 15 hiljada dolara samo da bi pričao sa njom telefonom.

Kontroverzni rumunski napadač koji je nakon sjajnih partija u italijanskoj Seriji A zaigrao za Čelsi ostao je upamćen po doping skandalu u Londonu i izuzetno burnom ljubavnom životu.

Tri puta se ženio, a zbog svojih afera sa brojnim lepoticama često je boravio na naslovnicima tabloida.

Adrijan Mutu
foto: Kurir

Konačno se skrasio 2016. godine kada se venčao sa prelepom Sandrom Baćići, sa kojom je po četvrti put u životu postao otac.

Zanimljivo, pre nego što je upoznao svoju životnu partnerku, Mutu je bio zaljubljen u poznatu rumunsku TV voditeljku Moniku Daskalu.

Fudbaler je bio toliko opčinjen zgodnom novinarkom da je navodno račune za telefon plaćao 15.000 dolara. Dok je boravio u inostranstvu stalno je razgovarao telefonom sa Monikom, pa su računi bili papreni.

Ipak, ljubavna priča nije potrajala. Par je raskinuo, a Monika se nakon toga udala za jednog uspešnog advokata.

Nakon igračke karijere Mutu je uplovio u trenerske vode. Vodio je Voluntari, mladi tim Al Bahde, bio selektor mlade reprezentacije Rumunije, Rapida, a nedavno je postao trener Nefčija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track