ZVEZDA DEKLASIRALA VOJVODINU - BAHAR SMIRUJE STRASTI: Moramo više da pritiskamo, da budemo na nivou Lige šampiona!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA DEKLASIRALA VOJVODINU - BAHAR SMIRUJE STRASTI: Moramo više da pritiskamo, da budemo na nivou Lige šampiona!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Vojvodine na startu nove sezone u Super ligi Srbije, ali da njegova ekipa može bolje da igra.

"Bilo je delova koji mi se sviđaju, ali i onih gde smo mogli bolje. Kada je reč o prvom poluvremenu, trebalo je više tempa, intenziteta, prilika i nisam srećan zbog toga, ali smo pobedili, pa je sve u redu. Ipak, imamo još mnogo rada. Srećan sam zbog golova, ali ne sviđa mi se što smo mogli i da primimo pogodak. Delovalo je to lako, ipak, oni su imali 10 igrača, tako da smatram da moramo bolje", rekao je Bahar.

Crvena zvezda, Vojvodina
foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su odbranu titule u Super ligi Srbije pobedom u Beogradu protiv Vojvodine 5:0.

"Nije to bila naša igra, drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Svestan sam da je ovo prva utakmica posle priprema, ali moramo više da pritiskamo, da budemo na nivou Lige šampiona. Naravno, zadovoljan sam pobedom od 5:0", naveo je izraelski trener.

On nije želeo da izdvaja pojedince, već je rekao da uvek priča isključivo o ekipi. Bahar je rekao da na osnovu treninga i analize bira startnu postavu i da ne bi ništa promenio, da može ponovo da bira prvih 11 igrača. Utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" pratilo je nešto više od 16.000 gledalaca, a Bahar je rekao da su navijači bili neverovatni i da ekipa želi da im pruži još više.

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je za televiziju Arena sport da nije zadovoljan rezultatom, ali da ne može mnogo da zameri svojim igračima.

"Da budemo iskreni i objektivni, malo zvuči paradoksalno, ali bilo je dosta dobrih stvari u ovom visokom porazu. Za neku utehu klupsku je što smo danas imali dva debitanta, Stefana Bukinca i Lazara Jovanovića. Mislim da smo čak i sa 10 igrača bili hrabri i ovakvoj Crvenoj zvezdi stvorili tri ili četiri šanse. Međutim, teško je... Kad jedna Fjorentina primi pet golova, a kamoli mi sa igračem manje", rekao je Batak.

Crvena zvezda, Vojvodina, Radoslav Batak
foto: Starsport

Vojvodina je večeras igrala u kombinovanom sastavu, pošto je ;Batak odlučio da odmori nekolicinu prvotimaca zbog revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv APOEL-a, u četvrtak u Novom Sadu.

"Jako nam je bitan četvrtak i utakmica sa Apoelom. Želeo bih da pozovem navijače da nas podrže u tome", dodao je Batak.

U drugom kolu u Super ligi Zvezda će dočekati Napredak, a Vojvodina će u Novom Sadu igrati protiv Partizana.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track