JEDINO JE ON OVO MOGAO! Ronaldinjo je ISTOVREMENO živeo sa dve devojke! Davao im isto para, kupovao iste poklone... kakvo LUDILO
Foto: Pritnscreen/Instagram

ludilo

JEDINO JE ON OVO MOGAO! Ronaldinjo je ISTOVREMENO živeo sa dve devojke! Davao im isto para, kupovao iste poklone... kakvo LUDILO

Fudbal -

Svaki ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svetu vrlo dobro zna kakav je Ronaldinjo bio umetnik sa lotpom, plesao je po fudbalskom terenu, svojom veštinom je protivnike dovodio do granice pucanja i ko zna kakvu bi tek karijeru napravio da je vodio malo pristojniji život.

Umeo je da pogreši na terenu, ali ni blizu koliko je grešio kada se reflektori ugase, s obzirom da je vodio vrlo turbulentat život, pogotovo sa svojim devojkama.

Ko zna koliko ih je čuveni Brazilac promenio do sada, a mnogima je poznata hit priča da je Ronaldinjo u jednom momentu istovremeno bio sa dve devojke, da, dobro ste čuli!

Naime, Prišila Koeljo i Biatris Souza su obe živele sa bivšim zvezdom Barselone! Iako zvuči neverovatno, to je živa istina. Ronaldinjo im je čak svakog meseca davao istu količinu novca i kupovao iste poklone.

Zbog toga je Ronaldinjo upao u velike probleme, čak je morao da ide i na sud! Koeljo je napustila čuvenog fudbalera i tužila ga za jednu trećinu njegovih primanja, od 2012 - 2018 godine, nakon što je par neuspešno pregovarao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track