BRUTALNA BRINETA I RONALDO SU RADILI SVE I SVAŠTA, ONDA SE POJAVILA NJEGOVA MAJKA! Kristijano i ova bomba nisu imali blama (FOTO)
Foto: Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia

čuvena ljubav

BRUTALNA BRINETA I RONALDO SU RADILI SVE I SVAŠTA, ONDA SE POJAVILA NJEGOVA MAJKA! Kristijano i ova bomba nisu imali blama (FOTO)

Fudbal -

Pre nego što je započeo vezu sa Georginom Rodrigez, Kristijano Ronaldo je imao niz devojaka, među kojima je i jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, Ruskinja, Irina Šajk.

Irina i Kristijano su bili u vezi pet godina u periodu kada je Portugalac igrao za Real Madrid.

Njih dvoje su tokom veze razmenjivali nežnosti na svakom javnom događaju na kojem su se pojavili. Nije ih bilo briga za mišljenje drugih i nisu krili strasti iako su znali da ih svi gledaju.

O tome svedoče brojne fotografije:

1 / 8 Foto: Printskrin

Stvari između ovog para naglo su se pogoršale zbog lošeg odnosa Ruskinje sa Ronaldovom majkom Dolores.

Britanski mediji pisali su da se Irina i Dolores nikada nisu slagale. Irina je odbila da se pojavi na proslavi 60. rođendana Ronaldove majke, što je Kristijana žestoko naljutilo.

"Kristijano je želeo da iznenadi svoju majku zbog čega je predložio Irini tokom prazničnog odmora u Dubaiju da je zajedno posete. Međutim, njoj se ta ideja nije svidela zbog čega je izvređala Dolores. Ronaldo je stao u odbranu svoje majke. Međutim, to je bil kap koja je prelila čašu, jer se njih dve nisu najbolje slagale poslednjih nekoliko meseci", naveo je tada neimenovani izvor za britanske medije.

1 / 6 Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

Irini je smetalo to što Ronaldo uvek na prvo mesto stavlja majku, a ne nju. Dokaz da se njih dve zaista nisu slagale je poslednja poseta Madridu Ronaldove majke. Dok je Dolores spavala u Ronaldovoj kući, Irina je bila u hotelu.

"Dolores smatra da Irina nije dobra za njenog unuka. Ona želi da Ronaldova izabranica bude tip majke, koja će da se brine o Kristijanovom sinu", naveo je izvor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track