LUDILO! KAVANIJA NA PREDSTAVLJANJU DOČEKALO DESETINE HILJADA NAVIJAČA! Eksplozija na "Bombonjeri", svi su čekali njega da vide!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

eksplozija

LUDILO! KAVANIJA NA PREDSTAVLJANJU DOČEKALO DESETINE HILJADA NAVIJAČA! Eksplozija na "Bombonjeri", svi su čekali njega da vide!

Fudbal -

Urugvajski fudbaler Edinson Kavani predstavljen je i zvanično kao novo pojačanje Boka juniorsa.Predstavljanje je održano noćas na stadionu "Bombonjera", uz prisustvo desetine hiljada navijača Boka juniorsa.

Argentinski klub je u subotu objavio da je potpisao ugovor sa 36-godišnjim urugvajskim napadačem, koji dolazi kao slobodan igrač.

Kavani, koji je plakao tokom predstavljanja, sa klubom je potpisao jednoipogodišnji ugovor.

"Ovo su velike emocije. Kada sam imao 12 godina, bio sam tu gde ste vi sada (tribine) i osetio sam želju da budem ovde gde sam sada. Nakon toliko godina u kojima mi je fudbal dao pomalo od svega, ovde sam i uživam sa svojom porodicom", rekao je Kavani pristalicama argentinskog kluba.

U dosadašnjoj karijeri 36-godišnjak je igrao za Palermo, Napoli, Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Valensiju.

Prošle sezone Kavani je za Valensiju odigrao 28 utakmica i postigao sedam golova. Za reprezentaciju Urugvaja odigrao je 136 utakmica i postigao 58 golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track