"UMREĆU, A ONI NEĆE DA MI KAŽU" Detalji bitke Vande sa leukemijom: Deca plaču, majka leži na zemlji, a Mauro bi da ostavi fudbal!
Foto: Profimedia

teško

"UMREĆU, A ONI NEĆE DA MI KAŽU" Detalji bitke Vande sa leukemijom: Deca plaču, majka leži na zemlji, a Mauro bi da ostavi fudbal!

Fudbal -

Životna drama čuvene Argentinke donela je broje potresne detalje o kojima pišu mediji u njoj domovini

Vandra Ikardi vodi životnu bitku protiv leukemije, a ceo sve veruje da će ona iz te borbe izaći kao pobednik! Baš kao što je iz mnogo situacija u životu izlazila kao pobednik.

Supruga Maura Ikardija, fudbalera Galatasaraja stigla sa je sa njim u Istanbul, a mediji u njenoj domovini uveliko pišu o detaljima u vezi sa opakom bolešću sa kojom se suočava Vanda.

- Mauro je hteo da završi karijeru, moja sestra Zaira se vratila s odmora, moja majka je ležala na zemlji, moja deca su plakala zbog svega. Sve se bilo raspalo - pričala je Ikardijeva supruga i dodala:

Mauro Ikardi, Vanda Nara
foto: Instagram

- Prvo su medicinske sestre došle uplakane i zagrlile me - rekla je Vanda. Poznata influenserka obratila se potom suprugu

- Umreću, a oni mi neće reći. Uplašena sam jer ne znam šta se događa - pričala je Ikardijeva.

Mauro prolazi kroz pravi pakao, a podatak da je hteo da ostavi fudbal najbolje govori koliko on želi da budu uz svoju životnu saputnicu. Kako navode mediji, on se plašio najgoreg scenarija u početku, ali sada je potpuno uz Vandu i uveren je u njenu pobedu.

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Twitter

Dodaćemo, Mauro Ikardi je završio pre nekoliko dana transfer u Galatasaraj iz Pari Sen Žermena za 10 miliona evra, pa je tako ostao među "lavovima" posle pozajmice.

Emotivna poruka navijača

"Vanda Nara, ozdravi što pre", glasio je sadržaj transparenta koji su istakli navijači Galatasaraja kada je Mauro sa suprugom stigao u Istanbul.

Doček za Argentinku je bio zaista emotivan i sigurno da joj mnogo znači što ima toliku podršku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track