LEPA, A POKVARENA DO SRŽI! Atraktivna novinarka ZLOBNIM PLANOM pokušala da razori život Ronaldu! Sad je čeka pravi PAKAO!
Foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia, Instagram

skandal

LEPA, A POKVARENA DO SRŽI! Atraktivna novinarka ZLOBNIM PLANOM pokušala da razori život Ronaldu! Sad je čeka pravi PAKAO!

Fudbal -

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo postao je žrtva novinarke iz Kuvajta Halime Boland.

Ona je odlučila da iskoristi slavnog fudbalera kako bi stekla ogromnu popularnost. U tome je na kraju i uspela, ali će je skupo koštati!

Verovali ili ne, kontroverzna novinarka je na društvenim mrežama objavila lažni snimak razgovora sa Kristijanom Ronaldom, u kom sa portugalskom zvezdom dogovara sastanak u hotelu.

Izbio je veliki skandal, društvene mreže su ekspresno planule, ali se ubrzo saznalo da je snimak lažan i da je zločesta Halima koristila veštačku inteligenciju kako bi kreirala glas portugalskog fudbalera.

Na kraju će je sve to skupo koštati. Al Nasar je navodno odlučio da podnese tužbu protiv novinarke i TV kuće u kojoj je zaposlena.

Halima Boland i ranije je bila na udaru kritika u svojoj zemlji zbog izuzetno slobodnih satavova za muslimanski svet koje je javno iznosila.

Preko Ronalda je poželala da stekne svetsku slavu i u tome je uspela, ali ostaće upamćena kao velika prevarantkinja.

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track