HRVATSKI MEDIJI BESNI ZBOG PORUKE DELIJA: Navijači Zvezde se oglasili zbog "Oluje", pogledajte reči zbog kojih su komšije POLUDELE
Foto: www.crvenazvezdafk.com

"PUKLI"

HRVATSKI MEDIJI BESNI ZBOG PORUKE DELIJA: Navijači Zvezde se oglasili zbog "Oluje", pogledajte reči zbog kojih su komšije POLUDELE

Fudbal -

U petak, 4. avgusta, u Srbiji je obeležena godišnjica zločinačke hrvatske akcije "Oluja".

Navijači Crvene zvezde poslali su tim povodom poruku na utakmici drugog kola Super lige Srbije. Crveno-beli su pobedili Napredak, a sa stadiona Rajko Mitić poslata je poruka koja je razbesnela medije u Hrvatskoj.

"Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu", reči su Delija.

Hrvatski mediji, a među njima i "Indeks", takvu poruku nazvali su skandaloznom.

Delije, Oluja, Knin
foto: Printscreen/Youtube

"Skandalozna poruka Delija o Oluji na Zvezdinoj utakmici", naslov je pomenutog hrvatskog portala.

"Za vreme utakmice Zvezdine Delije posvetile su transparent 28. godišnjici "Oluje", vojno-redarstvene operacije u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana područja Republike Hrvatske pod nadzorom pobunjenih Srba na kojima je bila uspostavljena paradržava Republika Srpska Krajina bez ikakvog međunarodnog priznanja.

Tokom prvog poluvremena mogla je jasno da se vidi parola u kojoj je pisalo: "Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu", Delije već dugi niz godina šalju razne političke poruke i nije prvi put da se bave Olujom", navodi "Indeks".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track