PAO PRVI OTKAZ U NOVOJ SEZONI SUPERLIGE: Vojvodina smenila Bataka
Foto: Starsport

posle dva poraza

PAO PRVI OTKAZ U NOVOJ SEZONI SUPERLIGE: Vojvodina smenila Bataka

Fudbal -

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora trener Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

Klub je, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, zahvalio Bataku na saradnji i svemu što je učinio za klub "u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine".

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio klubu plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na "Karađorđu", koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

"Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere", naveo je klub u saopštenju.

Fudbaleri Vojvodine su na početku nove sezone doživeli četiri poraza u isto toliko mečeva - dva od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kao i prvenstvene poraze od Crvene zvezde i Partizana.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track