SKANDAL - UKRAJINSKI HULIGANI PODRŽALI BED BLU BOJSE! Šokantnu poruku ispisali na GRANATAMA: BBB su kraljevi Evrope! (FOTO)
Foto: Twitter Printscreen

NIJE IM PRVI PUT

SKANDAL - UKRAJINSKI HULIGANI PODRŽALI BED BLU BOJSE! Šokantnu poruku ispisali na GRANATAMA: BBB su kraljevi Evrope! (FOTO)

Fudbal -

Navjači Dinama iz Kijeva podržali su huligane zagrebačkog Dinama koji su izazvali stravične nerede u prestonici Grčke.

Na Tviteru je isplivala fotografija na kojoj se nalaze dve plave granate sa šokantnom porukom: "Sloboda za BBB" i "7.8.2023. Atina. BBB su kraljevi Evrope".

Ovo nije prvi put da ukrajnski huligani podržavaju skandalozne postupke svojih kolega iz Hrvatske. U martu ove godine prilikom proslave 37. rođendana ove ozloglašene navijačke grupe, huligani su prošli ulicama Zagreba i tokom šetnje koristili nacističke pozdrave iz vremena Adolfa Hitlera.

Nakon sramnog čina, koji je zgrozio Evropu, stigla je sramna poruka iz Ukrajine.

"Pozdrav BBB sa fronta" i "Za dom spemni".

Podsetimo, Bed blu bojsi su u ponedeljak uveče u naselju Nova Filadelfija u Atini izazvali stravične incidente u kojima je jedan 29-godišnji navijač AEK-a izgubio život.

Uprkos zabrani UEFA, oko 150 navijača zagrebačkog kluba došlo je u Atinu i napravilo totalni haos ispred stadiona grčkog kluba. Lomili su sve pred sobom i napadali nedužne ljude koji su se tu zatekli. Sukobili su se i sa manjom grupom navijača AEK-a i tom prilikom usmrtili Mihalisa Kacurisa (29).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track