EKIPA MORA DA IZVUČE POUKE IZ JUČERAŠNJEG MEČA! Natho "spušta loptu" posle pobede nad Radničkim - za navijače ima posebnu poruku!
Foto: Starsport©

PARTIZAN

EKIPA MORA DA IZVUČE POUKE IZ JUČERAŠNJEG MEČA! Natho "spušta loptu" posle pobede nad Radničkim - za navijače ima posebnu poruku!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je zadovoljan jučerašnjom pobedom protiv Radničkog iz Niša, ali da ekipa mora da izvuče pouke i pozvao je navijače da pomognu.

"Bila je teška utakmica, nismo loše ušli u utakmicu, ali smo primili gol ni iz čega i posle toga smo bili pod pritiskom i pravili greške, što ne sme da se dešava. U poluvremenu smo se smirili i opustili, motivisano smo izašli na teren i srećan sam što smo pobedili", rekao je Natho posle utakmice.

Partizan je posle preokreta pobedio u Humskoj Radnički iz Niša sa 2:1, u trećem kolu Super lige Srbije.

Radnički je poveo u 13. minutu golom koji je postigao Sava Petrov, a izjednačio je Bibras Natho u 79. minutu iz jedanaesterca. Pobedu Partizanu doneo je Ksander Severina golom iz slobodnog udarca u 87. minutu.

"Nismo imali samopouzdanje posle poraza u prošloj utakmici i posle ovog primljenog gola. Penal nam je dao malo vere i igrali smo mnogo bolje. Moramo da izvučemo pouke, moramo bolje da reagujemo", naveo je Natho.

Navijači Partizana bojkotuju utakmice na domaćem terenu, ali idu na gostovanja, a Natho je rekao da ekipi treba podrška.

"Potrebni su nam, važno je, vidi se razlika kada su sa nama i kada nisu. Podrška je važna i u četvrtak, moramo da zaboravimo sve, ovo je za Partizan, ovo je i više od toga, ovo je za bodove za srpski fudbal. Trebaju nam da napravimo veliki 'kambek', pozivamo ih da dođu i da nas podrže", naveo je Natho.

Partizan će u četvrtak u Beogradu igrati protiv azerbejdžanskog Sabaha, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i pokušaće da nadoknadi 0:2 iz prvog meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track