KO JE FUDBALER KOJI JE U CRNO ZAVIO NOVI PAZAR: Ponikao je u Zvezdi, lutao Srbijom! Nisu verovali u njega, a onda je eksplodirao!
Foto: Printskrin/Instagram

čudan neki mali

KO JE FUDBALER KOJI JE U CRNO ZAVIO NOVI PAZAR: Ponikao je u Zvezdi, lutao Srbijom! Nisu verovali u njega, a onda je eksplodirao!

Fudbal -

Neverovatnu utakmicu odigrali su fudbaleri Novog Pazara i IMT (3:4) u Raškoj, a posle uzbudljivih i dramatičnih poslednjih minuta pobeda je pripala novajliji u Superligi. Junak utakmice bio je Viktor Živojinović, momak koji je ušao sa klupe i doneo tri važna boda "traktoristima".

Viktor Živojinović
foto: Starsport/Dušan Milenković

Svega dvadesetak minuta bilo je potrebno brzonogom Viktoru Živojinoviću da preokrene rezultat u korist gostiju, sa dve asistencije i pobedničkim golom. Novi Pazar je vodio do 81. minuta, kada je na dodavanje Živojinovića Miloš Luković doneo izjednačenje - 2:2. Ponovo je poveo Novi Pazar, da bi IMT izjednačio u drugom minutu sudijske nadoknade preko Nikole Glišića, ovaj put posle kornera koji je izveo Živojinović.

Da je fudbal najnepredvidljivija i najuzbudljvija igra potvrdio je Viktor Živojinović iskoristivši grešku domaćina u 94. minutu lepim golom za ukupan trijumf IMT i najveće iznenađenje trećeg kola Superlige.

Viktor Živojinović
foto: Printskrin/Instagram

Ko je Viktor Živojinović? Momak od 24 godine. Radi se o krilnom fudbaleru poniklom u omladinskoj školi Crvene zvezde. Na Marakani nikada nije dobio šansu, pa se posle kaljenja u Grafičaru okušao u Jedinstvu sa Uba, Voždovcu, Proleteru, niškom Radničkom i Radu.

Ovog leta stigao je u IMT posle raskida ugovora sa Nišlijama. Levo krilo je njegova prirodna pozicija, a činjenica da je poneo epitet najboljeg igrača trećeg kola Superlige samo je najava u njegove sjajne partije ove sezone.

Viktor Živojinović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

IMT sa Novog Beograda ove sezone ušao je u elitni rang srpskog fudbala. Klub koji utakmice Superlige igra na stadionu Voždovca trenutno se nalazi na osmoj poziciji na tabeli, sa četiri osvojena boda iz tri utakmice. Trener je Nebojša Jandrić, a od poznatijih igrača tu su Miloš Gordić, Uroš Ćosić, Zarija Lambulić, Vladimir Radočaj...

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track