8 LUKSUZNIH AUTOMOBILA, VILA SA TRI SAUNE Otkriveni SULUDI zahtevi koje Arapi ispunjavaju Nejmaru: Plaćaju i bahaćenje po hotelima
Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

LUDILO

8 LUKSUZNIH AUTOMOBILA, VILA SA TRI SAUNE Otkriveni SULUDI zahtevi koje Arapi ispunjavaju Nejmaru: Plaćaju i bahaćenje po hotelima

Fudbal -

Najpoznatiji brazilski fudbaler Nejmar potpisao je sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije dvogodišnji ugovor koji će mu doneti nedeljnu zaradu od gotovo tri miliona evra.

Međutim, to nije sve! Čelnici bogatog kluba iz Rijada, pored silnih miliona koje su spremili za čuvenog fudbalskog superstara, pristali su da ispune i listu suludih zahteva koje je imao Brazilac kako bi ga ubedili da obuče dres njihovog kluba.

Britanski "San" otkriva da je Nejmar od vlasnika Al Hilala tražio za sebe tri luksuzna automobila (Bentley Continental GP, Aston Martin DBX, Lamborghini Huracan), četiri mercedesa G karavana i jedan mercedes kombi sa vozačem koji će mu biti dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Tražio je i luksuznu vilu sa 25 spavaćih soba, ogromnim bazenom i tri saune, kao i pet radnika sa punim radnim vremenom, uključujući i kuvara koji će pomagati njegovom ličnom kuvaru iz Brazila i dve osobe koje će čistiti kuću. Imao je i zahtev da u frižideru uvek bude sok njegovog omiljenog brenda i pića koja vole članovi njegove porodice.

Izvor britanskog lista otkriva da su bogati vlasnici prihvatili i da plaćaju Nejmaru sve troškove boravka u hotelima i restoranima u gradovima širom sveta koje bude posećivao u slobodno vreme. Na raspolaganju će mu biti i privatni avion za putovanja.

Njemar će dobijati i 500 hiljada evra za svaku objavu na društvenim mrežama koja promoviše Saudijsku Arabiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track