TEK JE STIGAO U INTER, A NAVIJAČI SU POLUDELI ZA NJEGOVOM SESTROM: Kijara puca! Ona je prava lepotica, Davidu neće biti lako!
Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram

plavuša

TEK JE STIGAO U INTER, A NAVIJAČI SU POLUDELI ZA NJEGOVOM SESTROM: Kijara puca! Ona je prava lepotica, Davidu neće biti lako!

Fudbal -

Inter iz Milana ovog leta doveo je nekoliko pojačanja, a jedan od onih koji bi trebalo da donese kvalitet je i Davide Fratezi.

Davide Fratezi
foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Momak koji igra na mestu centralnog veznog igrača stigao je na jedngodišnju pozajmicu iz Sasuola vrednu 6.000.000 evra na stadion "Đuzepe Meaca". Davide Fratezi ima 23 godine i ukoliko zadovolji menadžment "nero-azura" Inter će na kraju sezone moći da ga otkupi za 25.000.000 evra.

Kijara Fratezi
foto: Printskrin/Instagram

Na stranu fudbalski kvaliteti plavokosog veznog igrača u koje ne treba sumnjati, ali u žižu italijanske javnosti nije došao zbog fudbala, već zbog svoje sestre. Njih dvoje bukvalno se ne skidaju sa naslovnica novina i portala proteklih dana.

Naime, Davide Fratezi ima mlađu sestru Kijaru koja je prava lepotica. Seksepilna plavuša putem društvenih mreža svoje pratioce svaki dan obraduje sa po kojom provokativnom fotkom.

Zanosna Kijara Fratezi (21) ne krije lepotu, a nedavno je stavila silikone u grudi.

To se dodatno svidelo njenim obožavaocima, pa joj je porastao broj pratilaca na instagramu.

Svakodnevno joj stiže veliki broj komentara i komplimenata vezanih za njenu lepotu.

Kijara Fratezi učestvovala je na raznim takmičenjima lepote u Italiji. Sa 16 godina bila je u finalu Mis Grand prija. Posle toga nastavila je da radi kao model, a u tom poslu je i danas.

U mladosti bavila se atletikom i odbojkom, a njen san je da jednog dana postane novinarka. Mnogo pažnje poklanja svom izgledu, pa tako ova plavuša svakodnevno trenira, a ima i ličnog trenera.

Navijači Intera oduševljeni su lepotom i izgledom Kjare, pa jedva čekaju da je vide na stadionu, kako bratu daje podršku.

Plavuša je ranijih sezona bila redovna na utakmicama kluba iz Ređo Emilije i navijala za svog brata.

U Seriji A u sezoni 2022/2023, Davide Fratezi je za Sasuolo odigrao 36 utakmica i postigao sedam golova.

Rođen je u Rimu i u omladinskim kategorijama igrao je za Lacio i Romu, da bi se u potpunosti afirmisao u Sasuolu. Prošao je sve mlađe selekcije Italije, a za A tim "Azura" upisao je šest utakmica. Davide i Kijara imaju i mlađeg brata Luku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja