POGLEDAJTE TRENUTAK ODLUKE! Kako je Aleksandar postao HEROJ PARTIZANA: Posle velikog ŠOKA sjajnom odbranom BACIO U TRANS Grobare!
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

momenat za pamćenje

POGLEDAJTE TRENUTAK ODLUKE! Kako je Aleksandar postao HEROJ PARTIZANA: Posle velikog ŠOKA sjajnom odbranom BACIO U TRANS Grobare!

Fudbal -

Dva puta zaredom golman crno-belih uspeo je da odbrani penal u odlučujućoj seriji...

Partizan je uspeo da napravi čudo u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su se plasirali u plej-of kvalifikacija posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (5:4) u revanšu sa azerbejdžanskim Sabahom. Nakon regularnog dela meča bilo je 2:0 za Partizan (ukupno 2:2), pa su usledili produžeci. Posle pola sata igre mreže su mirovale i odluka pobedniku dvomeča pala je nakon penal serije.

Igrači oba tima redom su pogađali sve do odlučujuće pete serije kada je heroj crno-belih Aleksandar Jovanović uspeo da zaustavi udarac Alasagarova - i to dva puta!

Naime, pri rezultatu 5:4 za Partizan Jovanović je zaustavio udarac fudbalera Sabaha i krenulo je veliko slavlje crno-belih na terenu, međutim, ono nije dugo trajalo. Sudija je primetio da je golman Partizana izleteo sa gol linije pre vremena i odlučio je da ponovi izvođenje penala.

Nakon velikog šoka i burne reakcije fudbalera i navijača srpskog kluba Jovanović je ponovo stao na gol liniju. Iako je novi udarac Alasagarova bio daleko bolji, usledila je nova odbrana sjajnog Jovanovića i neviđeno slavlje na stadionu Partizana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track