OPASAN ČOVEK U CRNOM U STOPU PRATI MESIJA! Slavni as dobio specijalnog TELOHRANITELJA: Ima samo jedan zadatak i jako je OKRUTAN!
Foto: Printscreen

SENKA

OPASAN ČOVEK U CRNOM U STOPU PRATI MESIJA! Slavni as dobio specijalnog TELOHRANITELJA: Ima samo jedan zadatak i jako je OKRUTAN!

Fudbal -

Fudbalski klub Inter Majami angažovao je telohranitelja koji ima samo jedan zadatak - da u stopu prati Argentinca Lionela Mesija!

Neponovljivi Argentinac čudesnim partijama za kratko vreme osvojio je srca Amerikanaca.

Odigrao je šest utakmica u dresu Intera iz Majamija, postigao čak devet golova, uveo tim u finale Liga kupa i "Mesimanija" je ozbiljno počela da trese Ameriku.

Kada je stigao u Majami imao je koliko-toliko mira, međutim, nakon mesec dana boravka u Americi navijači su potpuno odlepili za Argentincem i prate svaki njegov korak.

Inter je zato angažovao čoveka koji ima specijalno zaduženje - da čuva najveću zvezdu MLS lige.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ovog nemilosrdnog telohranitelja koji je Mesijeva senka u Sjedinjenim Američkim Državama. Ne odvaja se od Argentinca, nema milosti prema navijačima koji žele da ugrabe selfi ili autogram, odmah ih sklanja, baš kao i fanove koji na stadionu traže dres ili potpis na majici od svog idola.

I tokom same utakmice on stoji pored terena i prati svaki Mesijev korak, pa navijači koji pomišljaju da utrče na teren kako bi zagrlili Mesija - jednostavno nemaju šanse.

Ovaj telohranitelj ima odrešene ruke da zaustavi svakoga ko pređe granicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track