MMA U SRPSKOM FUDBALU! Tuča igrača Budućnosti iz Dobanovaca i Zemuna! Klub iz Gornje varoši: To je mentalitet seoskih ekipa!
Foto: Pritnscreen/Instagram

srpska liga

MMA U SRPSKOM FUDBALU! Tuča igrača Budućnosti iz Dobanovaca i Zemuna! Klub iz Gornje varoši: To je mentalitet seoskih ekipa!

Fudbal -

Meč drugog kola Srpske lige obeležila je nesvakidašnja tuča fudbalera Budućnosti iz Dobanovaca i Zemuna.

Klub iz Gornje varoši ubedljivo je slavio sa 4:1, ali to je u ovom meču palo u drugi plan.

Naime, u 90. minutu izbila je tuča, a na terenu su se u jednom momentu našli svi fudbaleri obe ekipe.

Inicijalna kapisla za opti metež bio je trenutak kada je Veljko Radojičić klizeći uleteo igraču Zemuna Nikoli Božiću i oborio ga. Svim igračima koji su se u tom trenutku nalazili u blizini nije trebalo mnogo da nastane potpuni haos.

Taj trenutak možete pogledati na 01.58.00 u priloženom snimku.

"Umesto da pišemo o lepršavoj i efikasnoj igri preporođenog tima na čelu sa Nikolom Drinčićem, mi moramo da obavestimo naše pratioce, prijatelje i sportsku javnost na današnja dešavanja u Dobanovcima. Reći ćemo da je to u najmanju ruku “ruralni” mentalitet našeg domaćina predvođenih lokalnim šerifom popularnim “Manetom”. U 90. minutu utakmice kod rezultata 1:4 jedan igrač domaćih (nećemo da mu pravimo reklamu) pogibeljno sa dve noge je startovao na našeg fudbalera Božića. To je taj mentalitet seoskih ekipa koje misle da su nešto nekada značile u fudbalu, a mi im kažemo da nisu i nikada neće biti KLUB! Sve nakon toga crveni kartoni, povreda našeg rezervnog golmana, i buduće kazne samo su logičan sled događaja. Mi smo prema svim ekipama godinama bili dobri domaćini ali očigledno da ima timova koji nikada neće postati klubovi. Prvo mesto, šest bodova i ambicije povratka jer mi volimo Zemun", piše u saopštenju kluba iz Gornje varoši.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track