ZVEZDINO OTKROVENJE: Marko Stamenić - najpouzdaniji Baharov vojnik!
Foto: Fk. Crvena zvezda

pun pogodak

ZVEZDINO OTKROVENJE: Marko Stamenić - najpouzdaniji Baharov vojnik!

Fudbal -

Veliki broj pojačanja stigao je u Crvenu zvezdu tokom leta, sve sa ciljem da klub bude još čvršći, brži, mlađi i efikasniji u narednoj sezoni, i nema sumnje da su se sve akvizicije pokazale u određenom svetlu koji može da zadovolji zvezdaše. Osim fudbalera, stigao je i trener, koga na osnovu njegove discipline zovu i general Barak Bahar, a utisak na osnovu prve četiri utakmice u Superligi je da najviše poverenja ima uMarka Stamenića.

Neverovatno zvuči, ali u prva četiri kola Superlige, samo su dvojica fudbalera Crvene zvezde odigrala punih 360 minuta. Jedan od njih je Omri Glazer, ali kako treneri retko menjaju čuvare mreže, onda ta informacija i nije iznenađenje, s obzirom na to da se i reprezentativac Izraela afirmisao kao izuzetno pouzdan. Drugi je pak Marko Stamenić, momak koji je na "mala" vrata došao u naš klub, kada je Zvezda još u februaru ove godine objavila da će se reprezentativac Novog Zelanda sa srpskim korenima tokom leta obavezati na vernost srpskom šampionu i to - besplatno.

Ono što dodatno daje na značenju ovoj činjenici je to da je Stamenić "bonus" igarč, ali nije zbog toga konstantno na terenu, s obzirom da se u prvih 11 zacementirao još jedan fudbaler rođen 2002. godine - Stefan Mitrović, te slobodno možemo da dođemo do zaključka da je igrač koji uvažava najveće Baharovo poverenje upravo visoki vezista.

Ipak, vodili su Stamenić i Dragović "ljutu borbu" oko minutaže, međutim, kapiten Zvezde je na suboitnjen meču u samom finišu ustupio mesto na terenu mladom Šljiviću. Time je Dragović ostao na 348 odigranih minuta u prva četiri kola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track