A, VEČERAS - SPEKTAKL U LESKOVCU! PRVI MEČ NA NOVOM STADIONU: Fešta u najavi pred više od 8.000 gledalaca!
Foto: FSS

sPEKTAKL

A, VEČERAS - SPEKTAKL U LESKOVCU! PRVI MEČ NA NOVOM STADIONU: Fešta u najavi pred više od 8.000 gledalaca!

Fudbal -

Večeras će se po prvi put lopta zvanično zakotrljati na novom i modernom stadionu u Leskovcu, domu igrača Dubočice.

Oni će ugostiti ekipu Novog Sada, u okviru Prve lige Srbije, sa početkom od 20.00 časova.

Cena karta za ovaj spektakl biće 300 dinara, a očekuje nas jedna vrlo zanimljiva utakmica sa, nadamo se, dosta golova i pred punim tribinama.

Za sve ljubitelje najbitnije sporedne stvari na svetu koji planiraju da odgledaju ovaj meč, iz kluba su apelovali da se dođe na meč ranije, kako bi se izbegla gužva. Dakle, svih 8.200 stolica biće puno.

"Sada je sve kristalno jasno. Sutra nas očekuje spektakl. Da bi se izbegle gužve i redovi na ulazima sektora, preporuka je da na stadionu budete već u 18.00 časova kada se i otvaraju kapije. GFK Dubočica još jednom zahvaljuje svojoj publici, izvesno je da će stadion biti prepun. Uživajte u ambijentu, svi kao jedan.", apelovali su domaćini na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pored Dubočice, na "leskovačkom Old Trafordu" će kao domaćin na evropskim utakmicama igrati i ekipa Čukaričkog, a oni će na ovom stadionu imati šansu da se oprobaju u duelu sa Olimpijakosom, u revanš meču četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je na programu 31. avgusta od 20.00 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track