LAZETIĆ OPREZAN PRED IMT: Impresionirali su me u svakom smislu! Nema opuštanja
Foto: Starsport©

superliga

LAZETIĆ OPREZAN PRED IMT: Impresionirali su me u svakom smislu! Nema opuštanja

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je danas da je zadovoljan rezultatima ekipe, ali da mora da bude oprezna u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv IMT-a.

"Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo. Nedostajali su nam neki igrači, mnogo smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 18 časova u Bačkoj Topoli protiv novajlije u ligi IMT-a, utakmicu petog kola Super lige Srbije.

"I na predstojećoj utakmici ćemo morati da budemo organizovani i čvrsti na sredini terena, dobar start nas neće uspavati. IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo prava na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat", naveo je Lazetić.

On je rekao da je protivnik dobro analiziran i pohvalio je ekipu sa Novog Beograda.

"IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da su novi u ligi. Dobro su se adaptirali i igraju sa mnogo samopouzdanja. Pobedili su Čukarički sa tri gola razlike, što se desilo eventualno samo Zvezdi. Organizovani su u svakoj fazi igre, a to pokazuju i statistički podaci. Posle Zvezde, oni su uz nas dali najviše golova u ligi. Izuzetna su ekipa za šta je sigurno zaslužan moj kolega koji ih dugo vodi i dobro poznaje prilike", naveo je.

Odbrambeni fudbaler TSC-a Miloš Cvetković rekao je da je IMT izuzetno dobra ekipa i da očekuje tešku utakmicu.

"Pobedom protiv Čukaričkog u prošlom kolu pokazali su kvalitet i neće nam biti lako. Ipak, igramo na svom stadionu i daćemo sve od sebe da pobedimo", naveo je Cvetković.

TSC je drugi na tabeli sa 10 bodova, a IMT ima tri boda manje na trećem mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track