ZVANIČNO! PARTIZAN SE OGLASIO O ODLASKU VUČELIĆA: Potvrđen odlazak iz kluba posle sedam godina na čelu i osvojene jedne titule
Foto: www.partizan.rs

definitivno

ZVANIČNO! PARTIZAN SE OGLASIO O ODLASKU VUČELIĆA: Potvrđen odlazak iz kluba posle sedam godina na čelu i osvojene jedne titule

Fudbal -

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić podneo je ostavku na funkciju predsednika klub, potvrdio je klub iz Humske u saopštenju.

Vučelić je tom prilikom naveo da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

‘’Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali’’ - naveo je Vučelić, a prenosi sajt Partizana.

Vučelić je predsednik kluba bio od 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016/2017.

Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije ‒ 2017, 2018. i 2019. Za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track