Manćini: Nema svađe sa Balotelijem

Bez nesporazuma

Manćini: Nema svađe sa Balotelijem

Fudbal -
Manćini kaže da je Balotelijevo izostavljanje iz tima u Ligi šampiona samo stvar rotacije i da se Mario vraća u tim već protiv Arsenala

Trener Roberto Manćini pokušao je da smiri buru u Sitiju nastalu tako što je Mario Baloteli navodno bio ljut na njega što nije bio u sastavu za meč Lige šampiona protiv Reala u Madridu, pa je sa tribina morao da gleda poraz svog tima.

Baloteli nikako da se vrati u onu formu sa EURO2012 kada je najavio da bi ove sezone mogao da bude strah i trepet za protivničke golmane. "Super Mario" je prvo imao problema sa konjuktivitisom, a potom je razbesneo i trenera Manćinija jer ne ide na hipnoze i savetovanja za odvikavanje od pušenja. Kap koja je prelila čašu italijanskom strategu je navodno to što je njegov sunarodnik noć između subote i nedelje proveo u diskoteci, što su u četvrtak preneli ostrvski mediji, ali je Manćini negirao da je bilo sukoba.

"To nije tačno, nije bilo nikakve svađe. Mario je ostao na tribinama samo zato jer smo počeli sa Tevezom u špicu, a ne možemo da imamo tri napadača na klupi", poručio je Manćini, koji je odlučio da na klupi protiv Reala od napadača budu Edin Džeko i Serhio Aguero. On je dodao i da je to samo stvar rotacije, kao i da će Baloteli biti u sastavu već za derbi protiv Arsenala u nedelju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track