VELIKO POJAČANJE ZA NAPREDAK! BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE STIGAO U KRUŠEVAC: Iz Nemačke pravac u Lazarev grad
Foto: FK Napredak

bomba

VELIKO POJAČANJE ZA NAPREDAK! BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE STIGAO U KRUŠEVAC: Iz Nemačke pravac u Lazarev grad

Fudbal -

Napredak je potpisao još jednog fudbalera i to reprezentativca Srbije

Novi igrač kruševačkog superligaša postao je štoper Nikola Stevanović (25), koji se dobro se snalazi i na ostalim pozicijama u defanzivi. Fudbalsku karijeru započeo je u niškom Radničkom, gde je bio i kapiten, a u čarapansko jato sleteo je iz nemačkog Ingolštada 04.

U Super ligi Srbije je odigrao 102 utakmice, postigao dva gola, uz dve asistencije, a na pozajmicu igrao i za Dinamo iz Vranja.

U "Cvajti" je imao samo šest nastupa, a u Trećoj nemačkoj ligi - devet. Bio je reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama, a debitovao je i za „A“ reprezentaciju naše zemlje u januaru 2021. na prijateljskoj utakmici protiv Dominikanske Republike.

Sa epitetom jednog od najperspektivnijih igrača "Reala sa Nišave" Nikola Stevanović je postao interesantan nemačkom drugoligašu Ingolštatu i u zimu 2022. preselio se na novu destinaciju. Tamo je ostao i posle preseljenja u treću ligu Nemačke, a nedavno je postao slobodan u izboru nove sredine.

Dolaskom u Kruševac Nikola Stevanović je postao odlična zamena za Vladimira Prijovića, koji je otišao u Spartak i u značajnoj meri oslabio defanzivnu liniju tima iz Lazarevog grada.

Nikola Stevanović će steći pravo nastupa za Napredak na utakmici protiv Novog Pazara, odmah posle reprezentativne pauze.

Kurir sport / Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track