VELIKI GOSPODIN - ALEKSANDAR MITROVIĆ! Srpski as čestitao košarkašima na srebrnoj medalji, a potom Novaku poslao BRUTALNU poruku!
Foto: Screenshot

moćne reči

VELIKI GOSPODIN - ALEKSANDAR MITROVIĆ! Srpski as čestitao košarkašima na srebrnoj medalji, a potom Novaku poslao BRUTALNU poruku!

Fudbal -

Aleksandar Mitrović sa tri pogotka vodio je Srbiju do pobede nad Litvanijom.

Posle meča, centarfor naše reprezentacije nije želeo da ističe sebe u prvi plan, već je istakao da je najvažnije da ekipa pobeđuje.

– Kao napadač, uvek želite da postižete golove. Desio se mali post, što je normalno. Verujem u sebe i svoje saigrače, znam da će da iskreiraju šanse. Ja samo treba da budem miran i staložen, pa da iskoristim prilike koje mi se ukažu. Utakmica je bila dobra, mogli smo da damo i koji gol više, ali nismo. Na kraju smo odigrali pametno i mirno sačuvali rezultat.

Osvrnuo se Mitrović na današnje finale Svetskog prvenstva u košarci, u kom je Srbija izgubila od Nemačke, a potom je poželeo sreću Novaku Đokoviću, koji protiv Danila Medvedeva igra finale US Opena.

– Žleo bih da čestitam košarkašima što su odigrali fenomenalan turnir i dali nam motivaciju. Za mene su šampioni jer su nas sve načinili ponosnim. Još samo da dobije Nole, pa da slavimo. Jako lep i ponosan dan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track