MAKSIMALAN OPREZ U NIŠU! Trajković: IMT je mlada i poletna ekipa
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE

MAKSIMALAN OPREZ U NIŠU! Trajković: IMT je mlada i poletna ekipa

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je da je ekipa IMT-a "jedna mlada i poletna ekipa, koja na početku prvenstva beleži dobre rezultate".

"IMT je jedna mlada i poletna ekipa, koja na početku prvenstva beleži dobre rezultate, za razliku od nas. Mi smo više u krizi rezultata, nego krizi igre. Utakmica u nedelju je presudna za sve nas, moramo da osvojimo tri boda", rekao je Trajković, a preneo klub.

Radnički će dočekati IMT u meču sedmog kola Superlige Srbije.

"Cilj je da se ekipa bori za vrh i plej-of, a ne za plej-aut. Moramo da namestimo svoju glavu i da po svaku cenu pobedimo tu utakmicu. U toku nedelje sam mnogo razgovarao sa igračima i rekao sam im da oni ne treba da imaju nikakav pritisak", dodao je on.

Utakmica na Čairu na programu je u nedelju 17. septembra od 19:30.

"Mislim da je dovoljno da igrači daju svoj maksimum i da pokažu da žele da izađemo iz ove krize. Mislim da će to biti dovoljno da se dobije utakmica", rekao je Trajković.

On je rekao da njegova ekipa neće kalkulisati i da neće menjati svoj stil igre.

"Nema potrebe da kalkulišemo, mi smo ti koji moramo da zabeležimo pobedu. Nećemo menjati stil igre. I do sada smo igrali relativno ofanzivno, nema razloga da nešto menjamo. Nadam se da će sreća i znanje biti na našoj strani", izjavio je trener Nišlija.

Radnički je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa tri osvojena boda.

"Njihovu poletnost i mladost moramo da neutrališemo na neki drugi način, da budemo dosta agresivniji, da naš kvalitet izađe na videlo. Igramo na Čairu, ja se nadam da će biti i više navijača, jer je vikend i to će nam biti motiv više", zaključio je Trajković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track