KRILNI NAPADAČ SE VRATIO MEĐU ČARAPANE: Napredak potpisao Nebojšu Bastajića
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

KRILNI NAPADAČ SE VRATIO MEĐU ČARAPANE: Napredak potpisao Nebojšu Bastajića

Fudbal -

Napredak je dobio novo – staro pojačanje. Posle dva meseca boravka u Saudijskoj Arabiji krilni napadač Nebojša Bastajić vratio se u grad pod Bagdalom i potpisao ugovor na dve godine.

- Presrećan sam, najiskrenije, što sam ponovo u Napretku. I nikad mi nije bilo teže kada sam odlazio iz nekog kluba, nego što je to bio slučaj letos, kada sam napuštao Kruševac. Ali, stigla je ta ponuda, delovala vrlo primamljivo i verovatno bih se kajao da je nisam prihvatio, međutim, već posle mesec dana sam hteo da se vratim. Iako sam odigrao sve četiri utakmice po 90 minuta, tri odlično, bez porodice nisam bio srećan. I nisam mogao ni da zamislim da ću morati da čekam šest meseci da vidim sina. Bio sam u kontaktu sa ljudima iz Kluba, jer Napredak je bio prva opcija. Zavoleo sam grad, u Klubu mi je bilo super i na obostrano zadovoljstvo nastavljamo saradnju, izjavio je najbolji Napretkov strelac u prošloj sezoni na početku drugog mandata u kruševačkom superligašu.

Svoju fudbalsku karijeru Bastajić je započeo u Kupinovu, a zatim je nastupao za Voždovac, Srem, Dobanovce, Bežaniju, Smederevo, TSC-a, Inđiju i Vojvodinu. Oprobao se i u inostranstvu - u Bangkoku, na Tajlandu, Vataniakosu iz Grčke i za Al Bukiri u Saudijskoj Arabiji, u kojem je zabeležoo samo tri nastupa.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track