DA LI JE MOGUĆE DA SU OVO URADILI SVOJOJ LEGENDI?! Navijači Al Hilala zbog Nejmara ponizili IKONU kluba! Bio je u potpunom šoku!
Foto: Printscreen

bruka i sramota

DA LI JE MOGUĆE DA SU OVO URADILI SVOJOJ LEGENDI?! Navijači Al Hilala zbog Nejmara ponizili IKONU kluba! Bio je u potpunom šoku!

Fudbal -

Navijači Al Hilala zbog skupocenog Brazilca Nejmara ponizili su legendu kluba i lidera reprezentacije Saudijske Arabije - Salema Al Davsarija.

Al Hilal je u petak na svom terenu ubedljivo savladao Al Rijad rezultatom 6:1, a svoje prve minute u dresu aktuelnog šampiona Saudijske Arabije upisao je Brazilac Nejmar, koji je pre nekoliko sedmica stigao u klub iz PSŽ za neverovatnu sumu novca.

Navijači su željno čekali njegov debi. Odigrao je pola sata i uspeo da zabeleži asistenciju, ali se nije upisao u strelce, a pristalice bogatog kluba za to krive svoju legendu - Al Davsarija.

Momak koji je sjajnom partijom bacio u senku skupocena pojačanja svog kluba našao se na udaru navijača jer u 87. minutu nije dao Nejmaru da izvede penal.

Naime, pri rezultatu 4:0, dosuđen je jedanaesterac za Al Hilal i navijači su se nadali da će Nejmar dobiti priliku da upiše gol na svom debiju. Međutim, Al Davsari je odlučio da ga on izvede.

To se nije svidelo navijačima koji su zviždali legendi svog kluba dok je nameštao loptu na belu tačku. Jasno se moglo videti da ga je bio u potpunom šoku i da ga je ponašanje navijača pogodilo, ali je uspeo da ostane pribran i zatrese mrežu za 5:0.

I sam Nejmar je shvatio da je ponašanje pristalica Al Hilala neprimereno, pa je odmah prišao saigraču i pružio mu podršku.

Desetak minuta kasnije Al Davsari je još jednom zatresao mrežu i tako upisao het-trik na meču koji će nažalost pamtiti po velikom poniženju koje je doživeo.

Ovaj 32-godišnji fudbaler ponikao je u Al Hilalu i godinama unazad bio je najbolji igrač i prva zvezda tima, ali dolaskom svetskih zvezda navijači su to očito zaboravili. Ove sezone na šest utakmica postigao je šest golova.

Nejmar
foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track