MOĆNE REČI MARKA DOCIĆA PRED MEČ SA FERENCVAROŠEM: "Jedva čekamo da izađemo na teren, moramo HRABRO od samog početka"
Foto: Starsport

LK

MOĆNE REČI MARKA DOCIĆA PRED MEČ SA FERENCVAROŠEM: "Jedva čekamo da izađemo na teren, moramo HRABRO od samog početka"

Fudbal -

Na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu Ferencvaroša i Čukaričkog, novinarima se obratio kapiten tima sa Banovog brda, Marko Docić.

- Prva utakmica za nas u Ligi konferencija, sigurno da će biti utakmica za uživanje i veliku borbu. Kad kažem uživanje, to mislim iz razloga što je ovo pvra, istorijska utakmica za naš klub u nekom evropskom takmičenju. Moji saigrači jedva čekaju da izađu na ovaj lep stadion. Očekuje nas meč sa vrlo dobrim protivnikom, imaju veliku tradiciju i trenera koji nas vrlo dobro poznaje. Na nama je da pokažemo koliko možemo u ovom takmičenju.

Brđani su u prošlom kolu Superlige Srbije pobedili Crvenu zvezdu, što im je dalo ogroman "vetar u leđa" pred sutrašnji susret.

- Olimpijakos nam je dao neki vid hrabrosti za utakmicu protiv Crvene zvezde, nadam se da nas ta hrabrost drži i dalje i da ćemo sutra izaći na teren isto kao protiv Zvezde. Hrabro od samog početka.

Koliko je realno da Čukarički i sutra pruži partiju kao protiv crveno-belih?

- Teško je ponavljati se, ali ekipe kada se ponavljaju u kontinuitetu to je odraz da je tim u dobrom ritmu i dobroj formi. Kakav god rezultat da bude, bitno je kakav utisak ostavimo, a mnogo toga će zavisiti i od protivnika. Gledali smo ih, znamo da se radi o odličnoj ekipi.

Čukarički
foto: Starsport

Da li je prednost to što Brđani poznaju Dejana Stankovića, stratega Ferencvaroša, koji je nedavno sedeo na klupi Crvene zvezde?

- Prednost je to što ga poznajemo. Bio je trener Crvene zvezde. Znamo kako je igrao do sada, ali ne znamo kako će igrati sa novim timom, videćemo.

Da li postoji pritisak?

- Ovo je prilika za uživanje. Pritisak smo osećali prošle godine, jer smo znali šta nam donosi plasman na tabeli. Sutra može da presudan sam ulazak u meč, imamo neku ideju i očekujemo njih da odigraju dosta ofanzivno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track