CRVENA ZVEZDA ŽELI DA OBRADUJE SVOJE NAVIJAČE: Paketi karata za Ligu šampiona u slobodnoj prodaji!
Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

RADE BLAGAJNE

CRVENA ZVEZDA ŽELI DA OBRADUJE SVOJE NAVIJAČE: Paketi karata za Ligu šampiona u slobodnoj prodaji!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, kao i onlajn putem.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Omri Glazer
foto: Conor Molloy/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Preostali kontigent paketa karata za Ligu šampiona je u onlajn prodaji kao i na blagajni stadiona, a svako će moći da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine!

I dalje za onlajn kupovinu paketa važe 500 dinara niže cene. Pakete možete kupiti putem sledećeg LINKA.

Crvena zvezda karte
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz Crvene zvezde podsećaju sve navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska. Klub je doneo odluku da Premijum sezonska važi i za sve evropske utakmice Zvezde tokom proleća, što je još jedan benefit, pored posebne cene za obnovu sezonske naredne tamičarske godine i drugih prednosti koje ostvarujete.

Premijum sezonska karta može da se kupi u Servisu za članstvo, kao i onlajn za koju važe 1,000 dinara niže cene. Premijum sezonsku kartu možete obezbediti putem LINKA.

Crvena zvezda karte
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podrška je sada najvažnija, zato budi deo momenata za pamćenje i hajde da ih stvaramo zajedno. Vidimo se! Poručuju iz Ljutice Bogdana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track