NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE ZAVRŠAVA KARIJERU? Ljubimac Delija u 35. godini spreman da okači "kopačke o klin"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

to je to

NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE ZAVRŠAVA KARIJERU? Ljubimac Delija u 35. godini spreman da okači "kopačke o klin"

Fudbal -

Vest koja je poprilično veliko iznenađenje za sve

Stranac sa najviše odigranih utakmica i postignutih golova u dresu Crvene zvezde, Mohamed El Fardu Ben (34), uveliko razmišlja o završetku profesionalne igračke karijere, saznaje portal Meridian sport.

Reprezentativac Komorskih ostrva i vlasnik pet šampionskih titula Superlige i dva trofeja nacionalnog Kupa Srbije trenira individualno još od kada je u maju doživeo neugodnu povredu Ahilove tetive braneći boje APOEL-a.

Povreda je Benu uskratila nastavak uspešne epizode na Kipru, a od starta takmičarske godine nije u planovima trenera Rikarda Sa Pinta i njegovog stručnog štaba.

Očekivalo se da će trofejni ofanzivac promeniti sredinu tokom letnjeg prelaznog roka, ali do novog angažmana nije došlo.

El Fardu Ben
foto: www.crvenazvezdafk.com

Afrikanac je u ovom trenutku najbliži odluci da se penzioniše. Ben će u narednom periodu nastaviti sa redovnim treninzima, a karijeru će produžiti samo u slučaju da na njegovu adresu stigne ponuda "koja se ne odbija".

Kurir sport / Meridian sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track