MRĐA BLISTA NAKON POVRATKA NA MARAKANU: "Vratiti se u Crvenu zvezdu je nešto posebno"
Foto: Starsport

fkcz

MRĐA BLISTA NAKON POVRATKA NA MARAKANU: "Vratiti se u Crvenu zvezdu je nešto posebno"

Fudbal -

Napravila je Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku sjajne poteze dovođenjem brojnih kvalitetnih fudbalera, a uporedo s tim pojačava se i struktura kluba, te je proslavljeni crveno-beli as i strelac Dragan Mrđa novi skaut.

- Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak - rekao je Mrđa.

Dragan Mrđa je rođen 23. januara 1984. godine u Vršcu i bio je deo čuvene Zvezdine generacije koja je važila za jednu od najtalentovanijih u istoriji kluba, zajedno sa Bastom, Jankovićem, Milovanovićem i Perovićem.

Za seniorski tim Crvene zvezde je debitovao 4. maja 2002. godine protiv Zemuna, tada kao osamnaestogodišnjag, da bi ipak pun utisak u crveno-belom dresu ostavio u drugom mandatu.

Mrđa je tada bio jedan od najvažnijih fudbalera crveno-belog tima koji su vratili titulu na Marakanu posle šest godina, i tada poneo epitet prvog strelca Superlige sa 19 golova na 27 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track