RASULO U MITROVOM I SERGEJEVOM TIMU! Nejmar hteo da se POBIJE sa trenerom, pa otišao kod BOGATIH GAZDA da se žali!
Foto: Screenshot

NASTAVIO PO STAROM

RASULO U MITROVOM I SERGEJEVOM TIMU! Nejmar hteo da se POBIJE sa trenerom, pa otišao kod BOGATIH GAZDA da se žali!

Fudbal -

Prva zvezda Al Hilala, Brazilac Nejmar, ušao je u ozbiljan sukob sa trenerom ekipe Žoržom Žesusom, prenose strani mediji.

Ekipa za koju nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić igrala je nerešeno sa autsajterom Damakom (1:1). Bio je to drugi uzastopni kiks Al Hilala koji je i u azijskoj Ligi šampiona pre nekoliko dana ostao bez celog plena. Zanimljivo, na oba meča na kojima je Al Hilal prosuo bodove starter je bio Nejmar - čim je on počeo da igra, krenuli su loši rezultati. Slučajnost?!

Nejmar
foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naravno, Nejmar nije hteo da prizna da je bio loš na terenu, pa je za kiks okrivio trenera Žorža Žesusa sa kojim je imao i ozbiljan sukob u svlačionici nakon meča.

Pojavile su se informacije da su se žestoko posvađali i da je malo falilo da dođe do fizičkog obračuna, a sve je počelo kada je iskusni stručnjak kritikovao Nejmarovu igru. Prepotentnoj zvezdi je zasmetalo što ga je trener pozizio pred saigračima, pa je naredni dan imao sastanak sa čelnicima kluba na kom je navodno zatražio da sklone trenera Žesusa.

Nejmar smatra da Žesus nije dorastao da vodi ekipu Al Hilala, da nisu u dobrim odnosima i da bi trebalo da mu uruče otkaz.

Iako je jasno da je Brazilac taj koji je pogrešio, deblji kraj u ovom sukobu najverovatnije će izvući trener, jer kako to obično biva u klubovima gde se vrti ogroman novac, gazde će stati na stranu razmažena zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track