ANĆELOTI PONIZIO ČUVENOG HRVATA: Poslao ga na klupu na poluvremenu, pa posle meča uradio još GORU STVAR! Ovo sigurno NIJE OČEKIVAO
Foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

TEŽAK PERIOD ZA MODRIĆA

ANĆELOTI PONIZIO ČUVENOG HRVATA: Poslao ga na klupu na poluvremenu, pa posle meča uradio još GORU STVAR! Ovo sigurno NIJE OČEKIVAO

Fudbal -

Luki Modriću ne cvetaju više ruže ove sezone u Real Madridu...

Fudbaleri Real Madrida doživeli su bolan poraz u gradskom derbiju protiv Atletika (3:1) u okviru šestog kola La Lige.

Veliku pažnju nakon meča izazvala je odluka trenera Karla Anćelotija da već na poluvremenu izvede iz igre iskusnog hrvatskog fudbalera Luku Modrića, koji je bio vidno razočaran zbog toga.

Luka je ove sezone tek drugi put bio starter za Real, ali nije se proslavio. Prema mišljenju španskih medija ali i trenera kraljevskog kluba bio je jedan od najgorih aktera madridskog derbija.

Nakon utakmice Anćeloti je na konferenciji za medije objasnio zašto je na poluvremenu odlučio da ostavi Hrvata na klupi.

"Ne želim da upirem prstom u bilo koga, bilo bi previše da krivim Modrića za poraz, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu uveo Hoselua kako bismo bili opasniji napred", rekao je otovoreno Anćeloti.

"Krenuo sam sa Modrićem i Krosom jer sam hteo da što više kontrolišemo loptu, a i želeo sam da odmorim Čuamenija, koji u poslednje vrijeme igra puno. Nije prošlo ono što smo zamislili i morao sam to da menjam", dodao je iskusni italijanski stručnjak.

Kada je odbio milione iz Saudijske Arabije i produžio ugovor sa Real Madridom Modrić se nadao da će i dalje imati važnu ulogu u timu, ali njegov status se drastično promenio, zbog čega više i ne krije nezadovoljstvo.

Prvi poraz Reala iskoristila je Barselona koja je preuzela lidersku poziciju na tabeli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track