ČARAPANI SPREMNI ZA DUEL SA VICEŠAMPIONOM DRŽAVE: Napredak gostuje ekipi TSC
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

ČARAPANI SPREMNI ZA DUEL SA VICEŠAMPIONOM DRŽAVE: Napredak gostuje ekipi TSC

Fudbal -

Napredak u utorak, u 9. Kolu prvenstva Super lige Srbije, gostuje ekipi TSC u Bačkoj Topoli. Utakmica sa Čukaričkim je odložena, pa su Čarapani imaju kraću neplaniranu pauzu.

-Spremali smo se da i mi imamo veliki uticaj na igru, bez obzira što znamo da je TSC veoma kvalitetna i organizovana ekipa, a činjenica da igraju u Evropi svedoči o tome sa kakvim igračkim kadrom raspolažu. Što se nas tiče, imali smo dodatnih sedam dana da uigramo nove igrače. Sigurno da nas očekuje zahtevna utakmica, potrudićemo se da se domaćin ne oseća komforno i da ne uspostavi organizaciju igre kakvu želi. I sve smo uradili u pripreme utakmice kako bi i imali značajnu ulogu i pokazali kakvim kapacitetom raspolažemo. Pozicija na tabeli u ovom trenutku ne zadovoljava ni mene, ni igrače, ni ljude u Klubu i želimo u Bačkoj Topoli da dopišemo nove bodove, kako bi što pre došli na poziciju, na kojoj sebe vidimo, izjavio je šef stručnog štaba Dragan Perišić na konferenciji za novinare.

Napretkov strateg je govorio i o utakmici TSC sa Vest Hemom:

-Gledali smo utakmice protiv Brage i Vest Hema i ne bih se složio da se TSC opredelio za defanzivnu taktiku, čak su i pokušali da ostanu u svom sistemu igre, ali ovom prilikom protivnik je bio veoma kvalitetan i nije im dao mogućnost da dođu na nivo koji žele. U svakom slučaju, mi znamo šta treba da uradimo, kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Nije nam prva ideja kako da se odbranimo, već na koji način da ih ugrozimo, jer to je jedini način da se savlada tako kvalitetna ekipa.

Na TSC areni nastupiće i povratnik u Čarapansko jato Nebojša Bastajić.

-Moram da se osvrnem na prethodnu utakmicu i gostovanje u Novom Pazaru. Odigrali smo veoma dobro drugo poluvreme, nažalost rezultat je izostao i sada je vreme da nam se to vrati. Protivnik je izuzetan, ali ako mi budemo pravi, željeni rezultat neće izostati, a svaki pozitivan je dobar, istakao je krilni napadač Nebojša Bastajić.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track