OTKRIVENA TAJNA! OTAC MU JE ZABRANIO DA SE ŽENI: Son je dao reč i ne želi da je pogazi! Ovo su TRI RAZLOGA zašto nema porodicu
Foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/Instagram

ČUDAN MOMAK

OTKRIVENA TAJNA! OTAC MU JE ZABRANIO DA SE ŽENI: Son je dao reč i ne želi da je pogazi! Ovo su TRI RAZLOGA zašto nema porodicu

Fudbal -

Fudbaler iz Južne Koreje Son Heung Min najveća je sportska zvezda u svojoj zemlji, ali i u Engleskoj jer igra u Premijer ligi.

Son
foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Son se već nekoliko godina pridržava strogog pravila kada su u pitanju žene, koje je postavio njegov otac. Kapiten Totenhema objasnio je zašto neće da se oženi pre nego što završi fudbalsku karijeru.

Otac zvezde Premijer lige Son Un Jung, koji je i sam igrao profesionalno fudbal, poznat je po tome što je sina podvrgavao četvoročasovnim treninzima u mladosti. Isto tako, od Sona je zahtevao maksimalno zalaganje i nova dostignuća kada je postao igrač svetske klase.

Son
foto: Alex Morton/Tottenham Hotspur FC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glavna očeva zabrana za Sona glasila je da ne sme da se ženi dok ima profesionalnu karijeru. Tokom intervjua za "The Guardian", Son je zamoljen da prokomentariše zahtev svog oca.

- Slažem se sa onim što mi je otac tražio. Kada se oženiš, broj jedan će biti porodica, žena i deca, a onda fudbal. Želim da budem siguran da sve dok igram na najvišem nivou fudbal će biti broj jedan. Niko ne zna koliko dugo može da igra na vrhunskom nivou - rekao je Son i nastavio:

- Kada odem u penziju, sa 33 ili 34 godine, i dalje ću moći da uživam u životu. Tada ću da zasnujem porodicu.

Poznato je da Son nije bežao od devojaka. Ranije je izlazio sa korejskim zvezdama pevačicom Bang Min Ah i glumicom Ju So Leon, potvrdivši svoju vezu sa ovom poslednjom u novembru 2015.

Raskinuli su samo godinu dana kasnije, a Ju So Leon je otkrila da u početku nije znala sa kim izlazi jer nije znala mnogo o fudbalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track